Onze mensen

Eric Volmeijer

Ik ben Eric, in 2013 zag ik in het Tenzin Tibet Huis (als regelmatige bezoeker) de eerste flyer van WFT van de vierdaagse.  Ik heb deze een paar keer gelopen maar kan dit om medische redenen niet meer.  Omdat WFT nog volop bezig was met het organiseren kon ik wel mijn ervaring inbrengen en heb aangeboden tijdens de vierdaagse de verzorging op mij te nemen. Hierna kwamen de seizoenswandelingen en ben ik in de organisatie gestapt. Ik heb langzaam aan alles gedaan binnen WFT maar het mooiste is om elk jaar langs de Vierdaagse route te staan om de lopers in de watte te leggen en ander lopers warm te maken voor Tibet. Ik vind het nog steeds leuk om me in te zetten en met als doel Tibet onder de aandacht te brengen en Walk for Tibet op de kaart te zetten en daarbij een mooi doel te sponsoren ten behoeve van Tibetanen.

 

Oktober 2017

Lars Volmeijer

Ik ben Lars Volmeijer. In de aanloop van de Vierdaagse van 2013 zag ik in het Tenzin Tibet Huis in Nijmegen een flyer hangen van Walk for Tibet met het bericht dat ze Vierdaagse meeliepen. Het leek mij leuk om te helpen met de verzorging voor de lopers. Na de Vierdaagse begonnen ze met de Seizoenswandelingen waar ik ook naar toe ging, al vrij snel werd ik toen ook in de organisatie getrokken. In de loop van de jaren namen de taken en verantwoordelijkheden toe.
Het leukste van dit alles is dat we Tibet op een leuke manier onder de aandacht weten brengen. En dat we bij elke Vierdaagse mooie/leuke/positieve reacties blijven krijgen van lopers en toeschouwers. En dat we elk jaar geld bij elkaar weten te brengen om een goed doel te sponsoren waarmee we de Tibetanen kunnen helpen.

 

Oktober 2017

Otto van Franeker

Ik ben Otto, ik loop al jaren de 4daagse. 6 jaar geleden tijdens de tweede dag van de 4daagse kwam ik een Tibetaan tegen waarmee ik in gesprek raakte kon mijn grote interesse over het land Tibet met alles wat daar speelt delen. Ben daar ook zelf op vakantie geweest. We spraken ook de andere dagen af maar wisselde geen adressen uit. het jaar erop ben ik op internet gaan zoeken of ik hem terug vond maar helaas. Wel een berichtje van de Walk For Tibet die dat jaar wandelaars zochten voor hun goede doel. Nu dat was mijn kans om hem misschien weer te ontmoeten en andere Tibetanen, nu dat is helaas niet gelukt maar wel andere wandelaars. Nu heb ik hem al 5 jaar zo gewandeld en ben nu ook al  2 jaar de sponsorloper en probeer zo geld binnen te halen voor ons goede doel.

Oktober 2017

Lars Moreno Poels

Mijn naam is Lars Moreno, ik ben bij Walk for Tibet terecht gekomen dankzij Lars Volmeijer. Hij introduceerde me bij Walk for Tibet toen ik eind 2016 aangaf de Vierdaagse te willen lopen. Na afloop van het gesprek was ik helemaal verkocht.
Tibet was altijd al een onderwerp waar ik bekend mee was, alleen had ik nooit echt een goed beeld van hoe het nou precies is daar. Doordat ik in 2017 Walk for Tibet heb mogen ondersteunen tijdens de Vierdaagse heb ik vele nieuwe mensen mogen ontmoeten en nieuwe inzichten gekregen. Met het succes van 2017 in mijn achterhoofd kijk ik uit naar 2018. Ik probeer om dan mee te lopen, hopelijk word ik deze keer wel ingeloot.

 

Oktober 2017

Maria L Yau

Ik ben Maria, ik kwam Walk for Tibet vier jaar geleden tegen op Facebook en ben sindsdien donateur voor WFT geworden. Ik vind het leuk om in de organisatie van Walk for Tibet mee te doen om zo betrokken te zijn met de organisatie en de goede doelen waar de lopers voor lopen. Dit jaar heb ik om de lopers aan te moedigen vanaf de verzorgingspost tot aan het finish met ze meegelopen. Hierdoor is mijn interesse om mee te lopen gegroeid. Ik hoop dat ik volgend jaar ingeloot word om mee te lopen en natuurlijk loop ik voor Walk for Tibet!

 

Oktober 2017

Richard Hamstra

Mijn naam is Richard, ik sta achter de activiteiten die mijn vriendin doet voor Tibet. Als ik naast mijn werk kans zie om deze activiteiten op foto vast te leggen dan ben ik erbij. Hierdoor maak ik kennis met diverse mensen uit de hele wereld. Zo zijn we ook in contact gekomen met mensen van Walk for Tibet.
Nu hebben we dit jaar (2017) op de laatste dag van de 4daagse een bezoek gebracht aan de verzorgingspost van Walk for Tibet aan het begin van de Via Gladiola. Hier hoorde ik dat Walk for Tibet vrijwilligers zocht voor de activiteiten naar en tijdens de 4daagse.Na het bekijken van de door ons gemaakte foto’s en het maken van een video-impressie werd me gevraagd of ik zin had om mee te helpen bij Walk for Tibet. Na het bezoek aan de laatste dag van de 4daagse was ik al overtuigd. Dus je zult me zeker zien helpen op een verzorgingspost, zoeken naar sponsoren en donateurs en zien fotograferen en filmen tijdens de 4daagse! Ben jij er ook?

 

Oktober 2017