Ondersteun Walk for Tibet

Tashi delek,

Walk for Tibet is in 2013 ontstaan om deel te nemen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Voor meer over onze geschiedenis.

Walk for Tibet heeft de volgende doelstelling:

 1. Tibet op een positieve manier onder de aandacht brengen.
 2. Het ondersteunen van de Tibetanen.

 

Walk for Tibet werkt heel hard om onze doelstellingen te kunnen bereiken. Maar iedereen kan iets doen om ons te helpen dit te bereiken zonder geld over te hoeven maken:

 1. Loopt u de Nijmeegse Vierdaagse sluit u dan bij ons aan, kent u iemand die de Nijmeegse Vierdaagse loopt breng ons dan bij hem onder de aandacht. Voor meer info
 2. Wij hebben onze eigen SponsorKlik pagina, door deze te gebruiken krijgen wij bij al uw online bestellingen een commissie over uw aankoopbedrag zonder dat het U ook maar een cent kost.
 3. Wij hebben ook een eigen Walk for Tibet Sponsorloop, iedereen kan zich hiervoor aanmelden en meedoen aan activiteiten om zo geld in te zamelen.
 4. U kunt zelf activiteiten organiseren ter ondersteuning van Walk for Tibet. Voor meer info
 5. Woont u in de regio van de Nijmeegse Vierdaagse, wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die ons deze dagen kunnen ondersteunen in onze Verzorgingspost langs de route.
 6. Ook buiten de Vierdaagse zijn vrijwilligers altijd welkom, kijk verder bij de vacatures voor waar we zeker hulp bij zoeken. Als je andere dingen weet waarbij je kan helpen die niet bij vacatures staat is dit ook welkom.

 

Natuurlijk stellen wij donaties ook altijd zeer op prijs:

 • Vierdaagse Sponsorloop (OFFLINE)
 • PayPal
 • Overschrijving, u kunt geld overboeken naar NL31 INGB 0007 2158 74, t.n.v. “Stichting Walk for Tibet”

 

Heeft u vragen, opmerkingen, e.d. neem dan contact op via info@walkfortibet.nl wij zijn altijd bereid om u van informatie te voorzien.